Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu, kun taas volyymiripsipidennyksissä yhteen luonnonripseen liimataan kuituja viuhkana. Lisäksi valikoimasta löytyy myös hybridiripset jotka ovat sekoitus klassisia ja volyymikuituja. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnolliset tai näyttävän tuuheat -asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen.

Normaalisti ihmisillä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputuloksissa voi olla paljon eroja riippuen asiakkaasta. Joillain ripset tuntuvat pysyvän paljon pidempään, sillä niitä saadaan laitettua alunperinkin paljon useampia. Ripsien kasvuaika on n. 60-90 päivää, mistä riippuen ripsienpidennysten kesto vaihtelee. Yleisin huoltoväli ripsille on 3 viikkoa jolloin pidennykset pysyvät koko ajan siisteinä. Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä.

Meiltä löytyy myös erikoiskaarevuuksia kuten L-kaari ja värillisiä kuituja tuomaan ripauksen sävyä ripsiin sekä mahdollisuus lisätä timantit tuomaan säihkettä. Meiltä onnistuu myös Wispy-tyyli jolla saadaan tehtyä rikottua tähtimäistä lookkia ripsienpidennyksiin.

Lisäpalveluna voi valita kulmien kestovärjäyksen ja muotoilun tai browliftin.