AJANVARAUS 

Helpoiten saat varattua ajan suoraan nettiajanvarauksesta mutta tavoitat minut myös Whatsappissa 0451965401, sosiaalisen median kautta tai sähköpostilla. Puheluihin en valitettavasti kerkeä vastaamaan aikataulullisista syistä asiakkaita palvellessani joten viestillä tavoittaa parhaiten. Vastaan Sinulle mahdollisimman pian.

Ikäraja kestopigmentoinneille on 18 vuotta. Ripsienpidennysten ja kulmien värjäysten ja muotoilujen ikäraja on 16 vuotta. 


VARAUSEHDOT

Tekemällä varauksen, sitoudut varausehtoihin: - Peruutukset/ajan muutokset on tehtävä 24h ennen varattua aikaa puhelimitse, viestillä tai facebookissa. Tämän ajan jälkeen peruutetuista ajoista veloitetaan 50% palvelun hinnasta. 


Kokonaan peruuttamattomista ajoista veloitetaan 100% hoidon arvioidusta hinnasta. - Huomioithan, että ollessasi 15min myöhässä joudumme ehkä siirtämään aikasi, tällöin aika katsotaan peruuttamattomaksi ja ajasta veloitetaan varausehtojen mukaan 75% varatun palvelun hinnasta.

Siirräthän aikaasi jos olet sairastunut, jolloin vältytään tartuntariskiltä. Emme peri perumismaksua 24 tunnin sisällä perutusta ajasta äkillisen sairauden ilmaannuttua, mutta uusi aika on varattava tilalle.

Ota meihin yhteyttä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa 0451965401, sosiaalisen median kautta tai sähköpostilla.

Aikataulullisista syistä pääsen harvoin vastaamaan puheluihin joten suosithan viestiä. Vastailen sinulle mahdollisimman pian.

Lappeentie 26, 55100 Imatra

salonsaruell@hotmail.com

Avoinna arkisin sopimuksen mukaan