PALVELUT


RIPSIENPIDENNYKSET

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu, kun taas volyymiripsipidennyksissä yhteen luonnonripseen liimataan kuituja viuhkana. Lisäksi valikoimasta löytyy myös hybridiripset jotka ovat sekoitus klassisia ja volyymikuituja. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnolliset tai näyttävän tuuheat -asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen.

Normaalisti ihmisillä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputuloksissa voi olla paljon eroja riippuen asiakkaasta. Joillain ripset tuntuvat pysyvän paljon pidempään, sillä niitä saadaan laitettua alunperinkin paljon useampia. Ripsien kasvuaika on n. 60-90 päivää, mistä riippuen ripsipidennysten kesto vaihtelee kolmesta. Yleisin huoltoväli ripsille on 3 viikkoa.  Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä.

Lisäpalveluna voi valita kulmien kestovärjäyksen ja muotoilun.


KESTOPIGMENTOINTI

Palveluvalikoimasta löytyy kahta eri kestopigmentointivaihtoehtoa; puuterikulmat sekä yhdistelmäkulmat.

Puuterikulmat tehdään pigmentointikoneella, jossa kulmakarvoja työstetään ns. "värittämällä". Tällä tekniikalla voidaan tehdä sekä luonnollista lopputulosta että enemmän meikatun näköistä jälkeä asiakkaan toiveista riippuen. Parantuessaan kulmat ovat pehmeän puuterimaiset.

ComboBrows eli yhdistelmäkulmat ovat yhdistelmä microbladingiä ja puuterikulmia. Yksittäiset karvat tehdään microblading terällä manuaalisesti ja kulmat viimeistellään puuteritekniikalla. Mahdollista toteuttaa todella luonnollinen lopputulos tai meikatumpi/vahvempi ilme asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kattavasti tietoa näistä tekniikoista ja usein kysyttyjä kysymyksiä löydät pigmentointi-oppaastamme.


HENNABROWS

Hennaväri on luonnollinen väri, joka on kehitetty kulmien kestovärjäykseen. Saat kestävämmän tuloksen kuin tavallisella kestovärillä. Väri pysyy iholla 2-14 päivää ja kulmakarvoissa n. 6 viikkoa ihotyypistä riippuen. Palvelu sisältää kulmien tarkan mittauksen, värjäyksen ja muotoilun,

  • Voidaan uusia 4 viikon välein
  • Ei sisällä ammoniakkia eikä vetyperoksidia. Värin kehittymistä varten tarvitaan ainoastaan vettä.
  • Värisävyjen valikoima on laaja ja jokaiselle löytyy omansa.
  • Sopii hyvin vanhojen pigmenointien freesaukseen sekä voidaan luoda ombre-efektin avulla pigmentoinnin kaltainen lopputulos.
  • Mikäli olet harkinnut pigmentoida kulmasi, onnistuu halutessasi konsultointi näppärästi samalla.

BROWLIFT

BrowLift eli kulmien laminointi on kulmamuotoilua jossa kulmakarvat pehmennetään ja kiinnitetään haluttuun muotoon. Karvat voidaan muotoilla joko trendikkäästi pystyyn tai huomaamattomasti vain hieman yläviistoon. BrowLift palvelu sisältää myös kulmien tarkan mittauksen ja kestovärjäyksen joko luonnollista lopputulosta haluavalle perinteisin kestovärein tai näyttävyyttä hakevalle voimakkaamman lopputuloksen antavilla hybridikestoväreillä. 

 

Laminoinnilla saat tuuheamman näköiset ja linjakkaan kauniit sekä helposti käsiteltävissä olevat kulmat. Kestävyys on 3-6 viikkoa kulmakarvan kasvuvauhdista riippuen.