HD Brows & BrowLift

BrowLift eli kulmien laminointi on kulmamuotoilua jossa kulmakarvat pehmennetään ja kiinnitetään haluttuun muotoon. Karvat voidaan muotoilla joko trendikkäästi pystyyn tai huomaamattomasti vain hieman yläviistoon. BrowLift palvelu sisältää myös kulmien tarkan mittauksen, muotoilun pinseteillä ja/tai vahalla sekä kestovärjäyksen.

Laminoinnilla saat tuuheamman näköiset ja linjakkaan kauniit sekä helposti käsiteltävissä olevat kulmat. Kestävyys on 3-6 viikkoa kulmakarvan kasvuvauhdista riippuen.

HD (high definition Brows on kestovärjäys- ja muotoilupaketti näyttävästä ja pitkäkestoisesta kulmienvärjäyksestä kiinnostuneille.

Palvelussa käytetään hybrid-kestovärejä jotka antavat meikatun vaikutelman värjätessään myös ihon. Värin pysyvyys ihossa on parhaimmillaan jopa 10+ päivää ja karvoissa kuusi viikkoa kulmakarvojesi kasvusyklistä riippuen. Palvelu sisältää yhtä tarkan mittauksen kuin kestopigmentoinnissa sekä muotoilun pinseteillä ja/tai vahalla. Värivaihtoehtoja löytyy vaaleasta todella tummaan.

Palvelu on yhdistettävissä myös kulmien laminointiin.